Cu 6 autobuze mici mai mult decât se stabilise anterior, achiziționate din economii pentru municipiul Suceava. Licitația este programată pentru 22 aprilie

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că a Primăria a obținut acordul de la Agenția Naționala de Monitorizare a Achizitiilor Publice (ANMAP) prin care se permite cumpărarea a încă 6 autobuze mici din economia care s-a făcut la prima licitație pentru autobuzele mari. El a arătat că  pe 22 aprilie va avea loc o licitație pentru 16 autobuze de 6 metri în loc de 10, cum se stabilise anterior.

”Este un lucru bun pentru că aceste autobuze sunt foarte utile pe străduțele mici din cartierele noi, în zonele Aleea Dumbrăvii,  Laniște, Burdujeni Sat, cartierul Ițcani. Avem toate șansele ca în toamnă să ne vină autobuzele electrice,  sperăm că și acolo în China, unde avem contractele, lucrurile să intre cât mai repede în normalitate”, a transmis primarul Ion Lungu.

El a prezentat și felul în care vor arăta aceste autobuze, care vor avea culoarea verde fiindcă, se știe, municipiul Suceava este inclus în categoria orașelor verzi..

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *