“Cuiburi de cărți”, pentru cei care iubesc să citească, în municipiul Suceava

“Cuiburi de cărți” este un nou proiect ce se desfășoară în orașul Suceava și care a luat naștere datorită Asociației “Rădăcini și Aripi”, la inițiativa Alexandrei Hlade, având și sprijinul Primăriei municipiului Suceava.

Mai exact, este vorba despre căsuțe din lemn, în miniatură, amplasate în parcuri și diverse locații din oraș, care adăpostesc cărți pentru toți cei care iubesc să citească, începând cu cele mai mici vârste, astfel încât aceștia să se poată bucura de lectură și în aer liber.
Procesul este unul simplu. Cărțile aflate în cuib pentru a fi citite, pot fi împrumutate și returnate, iar dacă există dorința de a păstra o carte, aceasta va trebui să fie înlocuită cu alta.

”Proiectul este la început, momentan există 3 astfel de cuiburi (Parcul Lumea Copiilor din Obcini, Parcul Central și în cartierul George Enescu, lângă farmacia Oana Maria), însă sperăm că va fi îmbrățișat de suceveni și că în timp, aceștia vor ajuta la creșterea lui, astfel încât, să regăsim cuiburi de cărți în cât mai multe locuri din municipiu”, transmit reprezentanții primăriei.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *