Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/10/Afis-print-A3-Indigo-Aristocrat-Art.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Cultură, eleganță și artă la Biblioteca Bucovinei în cadrul evenimentului „Indigo Aristocrat Art”, vineri, 11 octombrie, de la ora 15

Un eveniment cunună format din trei părți, în care se împletesc armonios cultura, eleganța și arta, „Indigo Aristocrat Art”, va avea loc vineri, 11 octombrie, începând cu ora 15.00, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, anunță managerul instituției Ganriel Cărăbuș.
Așa cum ne menționează organizatorul principal, Asociația Blessing Hearts, „scriitoarea Gina M. Bud vine cu o carte abia ieșită de sub lumina tiparului, Indigo Summum, o carte care te răscolește în profunzime până la cele mai zăvorâte lăcașuri ale sufletului!”
În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție cu vânzare de bijuterii și accesorii lucrate manual, unicat, iar pe final vom putea participa la un vernisaj caritabil.
Intrarea este liberă!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other