Cum a furat un individ din Burdujeni un iaurt dintr-un magazin, amenințând vânzătoarea cu un pistol de jucărie

Joi dimineață, după ora 7.00, gestionara de 38 ani a unui magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava  a sesizat prin 112, faptul că în timp ce se afla de serviciu a surprins un tânăr  care a intrat în magazin de unde a  sustras  un iaurt dintr-un frigider din magazin și a părăsit incinta, iar când a încercat să îl oprească ea a fost amenințată cu un pistol de către acesta.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care a stabilit faptul că apelanta a ieșit din magazin după tânărul respectiv, solicitându-i contravaloarea iaurtului luat din frigider, moment în care acesta a scos de sub haină un pistol, pe care l-a îndreptat spre ea, amenințând că îl va folosi.

Persoana vătămată a mai relatat faptul că îl cunoaște pe tânărul respectiv după numele „Nicu” și că locuiește în apropierea magazinului, oferind totodată și alte semnalmente.

În urma datelor oferite, patrula de siguranță publică l-a identificat pe str. Gheorghe Doja, pe Nicolae T., de 29 ani, din municipiul Suceava care, la vederea polițiștilor a încercat să fugă, fiind imobilizat și încătușat. După reținerea acestuia, într-un container pentru gunoi din apropierea Complexului Ramiro, a fost identificat și pistolul folosit la comiterea faptei, constatându-se că este un obiect de jucărie.

S-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, în continuare urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *