Cum a încasat bătaie un sucevean cu probleme de sănătate de la o vicoveancă ce îl avea în grijă, de Ziua Femeii

Un bărbat de 64 de ani din municipiul Suceava a reclamat că a fost bătut de o femeie din Vicovu de Sus, chiar în preajma frumoasei zile de 8 martie, într-o garsonieră din Burdujeni.

 

Potrivit polițiștilor, duminică 08.03.2020, în jurul orelor 12:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Constantin D. de 64 ani din  Suceava despre faptul că a fost agresat de către Dorina T.  de 51 ani din Vicovu de Sus.

În zona stației TPL 22 Decembrie din centrul municipiului Suceava a fost identificat apelantul care a declarat faptul că este persoană cu handicap permanent și are dreptul la un însoțitor/îngrijitor, iar în seara de 07.03.2020, în timp ce se afla în imobilul situat pe str. Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava unde își are reședința, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul în zona toracelui de către Dorina T., care are calitatea de însoțitor/îngrijitor al său, el dorind să depună plângere împotriva acesteia.

Constantin D. a declarat că simte înțepături în zona inimii și are o stare generală de rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță, care l-a preluat pe acesta și l-a transportat la UPU Suceava pentru evaluarea stării de sănătate.

În cauză a fost întocmit proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Municipiului Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *