Cum a preluat microfonul candidatul Andrei Neșculescu, alias ”Clovnul Bobo”, la conferința de presă a candidatului PSD la Primăria Sucevei

Conferința de presă a candidatului pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava, Dan Cușnir, desfășurată în Parcul Central al municipiului Suceava  a fost  întreruptă de o intervenție în fața microfoanelor și a camerelor de vederi ale mass media locale, de intervenția unui contracandidat pentru aceeași funcție, care, cumva în forță a monopolizat preț de câteva minute evenimentul. În acest fel, Andrei Neșculescu, candidat independent la Primăria Suceava a considerat că poate să își transmită mesajul, nicidecum confortabil pentru partidele mari care se luptă pentru primele poziții în topurile electorale.

Andrei Neșculescu a oprit abrupt discursurile celor doi candidați PSD, Dan Cușnir și Gabriel Buciac din conferința de presă.  Andrei Neșculescu, cunoscut sucevenilor înainte de a intra în politică și înainte de pandemie prin rolul formidabil asumat: Clovnul Bobo, care a făcut ani în șir deliciul unor generații de copii prin spectacolele sale, în locuri de joacă, grădinițe și în alte locații,  candidează acum la Primăria municipiului Suceava. Ideile sale sunt, desigur, dintre cele mai bune pentru ca în orașul Suceava cei aleși să fie corecți și dedicați mulțimii de cetățeni chemați să îi voteze.

Cu precizarea  că niciunul  din cei prezenți nu au înțeles semnificația unei bancnote pe jumătate ieșită din buzunarul de la piept al cămășii intervenientului, putem spune, folosind un mic calambur  că Andrei  Neșculescu – Clovnul Bobo, a fost cât pe ce să strice conferința de presă a lui Bobi – Dan Ioan Cușnir.

Doar că acesta din urmă a tolerat intervenția candidatului Neșculescu și a dus la final întâlnirea cu jurnaliștii.

Poate că merită să enumerăm principalele deziderate ale candidatului Andrei Neșculescu, mai ales că de acum încolo, se presupune că alți competitori,  candidați  la primăria municipiului Suceava, nu vor fi la fel de lipsiți de vigilență în ceea ce privește gestionarea întâlnirilor publice.

Pe scurt, Andrei Neșculescu, omul real din spatele măștii Clovnul Bobo, i-a cerut lui Dan Cușnir de la microfonul deja preluat, fiind în  fața camerelor să spună acesta din urmă ce a făcut în ultimii opt ani pentru comunitate. El în schimb, ce a făcut în ultimii 12 ani, a făcut pentru copii. Chiar dacă nu voi fi în consiliul local, chiar dacă nu voi obține nici o funcție publică, voi fi călare pe voi! Nu voi mai face și nu vreau blaturile voastre! Nu vă voi mai lăsa să puneți mâna pe acest municipiu! Suceava este a noastră, a cetățenilor, nu este a partidului! Presa este aservită, este campanie electorală! Să dea domnul să scăpăm de voi! De toate partidele!”

Iată răspunsul candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Suceava:

” Să tratăm cu toleranță, să încercăm să nu judecăm. Poate că pandemia își spune acum efectele poate că revolta multora dintre oamenii Sucevei este justificată. Îmi cer scuze pentru această întrerupere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *