Cum a rămas fără curent Bilca și Frătăuții Noi după ce o tânără de 19 ani din Vicovu de Jos a rupt cu mașina un stâlp electric, la ceas de noapte

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la orele 03.18, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că între Frătăuții Noi și Bilca o mașină a lovit un stâlp electric  iar acesta a căzut pe carosabil.

Pe raza comunei Frătăuții Noi a fost identificat un autovehicul marca VW Golf,  care prezenta avarii în partea din față, stâlpul din beton fiind rupt și căzut pe carosabil  iar trei plase de gard și doi stâlpi din fier de la gardul din fața imobilului alăturat au fost distruse. Conducătorul auto care  produs acest mic dezastru nu s-a mișcat de la locul evenimentului. Este vorba despre o domnișoară de 19 ani din Vicovu de Jos. Aceasta a declarat că în timp ce se deplasa din direcția comunei  Frătăuții Noi spre comuna Bilca, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, intrând pe partea stângă a carosabilului, fiind proiectată într-un gard metalic al unei locuințe și după aceea într-un stâlp din beton de la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

La fața locului s-a deplasat o echipă de la Delgaz Grid SA, care au întrerupt alimentarea cu energie electrică pentru comunele Frătăuții Noi și Bilca.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de „distrugere”. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *