Cum au fost loviți de trăsnet trei dorneni, ieri după amiază. Drama s-a petrecut pe strada Silvicultorului, lângă cimitir, sub un brad

Cititorii cunosc deja că ieri după amiază, pe la orele 16.55, două persoane din municipiul Vatra  Dornei au fost trăsnite în zona cimitirului situat pe strada Silvicultorului, din localitate.

Este vorba de fapt despre trei bărbați, care au dorit să se adăpostească de furtună sub un brad.

Pe parcursul zilei de ieri,  M.F., de 56 de ani, C.I., de 70 de ani și T.A., de 68 de ani, toți localnici, au efectuat lucrări de amenajare a unui loc de veci în cimitirul orașului. În jurul orei 17:00 în zonă a început să plouă iar cei trei s-au deplasat la o distanță de aproximativ 30 de metri, adăpostindu-se sub crengile unui brad. La un moment dat copacul a fost lovit de fulger iar cele trei persoane au căzut la pământ.

M.F. și C. I. au fost transportați cu serviciul de ambulanță și SMURD la spitalul municipal Vatra Dornei , iar T.A. s-a deplasat cu o mașină personală.

După acordarea îngrijirilor medicale, s-au stabilit următoarele diagnostice: M.F.: „electrocutare prin trăsnet, minim puncte de arsuri gradul I pe corp, stare avansată de ebrietate, rămâne internat pe secția chirurgie”, C.I.: „electrocutare prin trăsnet, arsuri faciale și membru inferior drept, stare de ebrietate, rămâne internat pe secția chirurgie”, T.A.:, „electrocutare prin trăsnet, două arsuri minime fesă dreaptă și genunchi drept, nu rămâne internat”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *