Cum creezi armonie deplină între voal și rochia de mireasă? Sfaturi de la miresele din Suceava

Rochia de mireasă este elementul căruia i se acordă cea mai mare atenție din partea mireselor înainte de marele eveniment. Acestea vor să aleagă modelul perfect, care să le pună în evidență silueta și să le facă să se simtă speciale. Totuși, pe lângă rochie mai sunt și alte aspecte la care trebuie să se gândească din timp: buchetul, accesoriile, coafura, machiajul, pantofii și nu în ultimul rând, voalul.

Voalul pe care îl vor purta în ziua nunții este un element definitoriu pentru look-ul final din ziua nunții. Acesta poate transforma complet imaginea miresei și din acest motiv trebuie să fie ales cu atenție. Ca imagine de ansamblu, pentru nunțile din acest an se pare că miresele au ținut cont de următorii factori atunci când și-au ales modelul de voal.

Modelul rochiei de mireasă

Primul element care trebuie să se ia în considerare atunci când se alege voalul pentru ziua nunții este modelul rochiei de mireasă și forma acesteia. Voalul trebuie să fie un element care să vină în completarea rochiei de mireasă și care să scoată în evidență detaliile deosebite ale acesteia.

De exemplu, miresele care aleg rochii de mireasă Suceava simple se vor orienta mai degrabă către un voal mai sofisticat. Acesta poate ieși în evidență prin detalii strălucitoare, mărgele sau alte aplicații și inserții. La polul opus, miresele care aleg să poarte în ziua nunții rochii deja sofisticate, care ies în evidență prin detalii și broderie, trebuie să aleagă un voal ceva mai simplu. În același registru, voalul trebuie să corespundă cu rochia de mireasă și din punct de vedere al culorii.

În funcție de modelul rochie de mireasă se va alege și lungimea voalului. Voalul până la nivelul umerilor funcționează armonios cu rochiile sofisticate, remarcabile prin aplicații și broderie. Motivul pentru care fac pereche atât de bună este faptul că având o dimensiune medie, nu acoperă detaliile rochiei.

În situația rochiilor fără trenă, de regulă miresele aleg un voal mai lung, până la nivelul degetelor. Acesta este favorit nu numai pentru că vine în completarea rochiei, ci și pentru că are o dimensiune ideală, care nu limitează mișcarea. Există și voaluri foarte lungi, care ating o lungime de până la 3 metri și care se potrivesc cu rochiile simple, în general.

Coafura este și ea importantă

Miresele țin cont și de coafura din ziua nunții atunci când își aleg voalul. Părul susține voalul și, de obicei, miresele aleg un voal mai lung decât părul lor. Acesta poate fi prins sub coafură sau peste aceasta. În general, miresele aleg să își prindă voalul pe dedesubt atunci când coafura este una spectaculoasă, ce nu trebuie acoperită.

Pe lângă modelul rochiei și coafura din ziua nunții, miresele mai țin cont și de alte criterii, cum ar fi forma feței sau accesoriile. Toate aspectele trebuie luate în considerare pentru a crea armonie între rochia de mireasă și voal, astfel încât miresele să strălucească în ziua nunții.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *