Cum s-a petrecut accidentul de vineri din Milișăuți, când mașina lui Traian Andronachi, fost manager al spitalului din Rădăuți, în care se afla cu familia, a fost lovită în plin

IPJ Suceava a oferit detalii privind accidentul rutier din după amiaza zilei de vineri, 6 august care a avut loc pe DN2H în Milișăuți, cu mai mulți răniți și 3 automobile implicate, unul dintre acestea condus de Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți.

Astfel, pe la ora 15.13, L.P., de 27 ani, din comuna Putna, conducea autoturismul marca VW Passat, pe DN2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Suceava către Rădăuți.

Când a ajuns în apropierea intersecției cu Strada Bucovinei din localitate, s-a oprit întrucât un alt vehicul care circula în fața sa efectua virajul la dreapta pe această stradă. Din spatele acestuia, circula autoturismul marca VW Polo condus de Nicolae P. din comuna Brodina. Întrucât acesta nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul condus de  tânărul din Putna care s-a oprit în fața sa, și dorind să evite impactul cu autoturismul VW Passat, Nicolae P. a virat la dreapta intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului autoturismul marca VW Polo a fost rotit și proiectat pe celălalt sens de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes-Benz care circula regulamentar pe direcția Rădăuți-Suceava, condus de Traian Andronachi.

Putneanul L.P. a virat la dreapta întrucât s-a speriat și a intrat în capul de pod, nefiind acroșat de vreun autoturism.

În urma accidentului rutier au rezultat victime din autoturismele marca VW Polo și Mercedes-Benz, care au fost transportate cu ambulanțe la Spitalul Mun. Rădăuți și Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticate după cum urmează:

La spital, pentru îngrijiri medicale, au ajuns din automobilul Mercedes condus de Traian Andronachi el, soția lui și copilul lor.

Din automobilul  VW Polo au primit îngrijiri medicale două persoane. Șoferul mașinii care a a făcut virajul brusc, generând evenimentul rutier în cascadă a scăpat nevătămat, la fel și șoferul din Putna, care a oprit brusc, determinându-i pe ceilalți participanți la trafic să piardă controlul mașinilor.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate câte o probă de sânge la Spitalul municipal Rădăuți.  

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *