Cum sa arati perfect in cele mai noi tinute, fara sa ramai lefter?

Pentru un adevarat fashion-guru pare imposibil sa se poata imbraca mereu bine si sa nu omita nimic din ce apare nou pe piata, fara a face compromisuri financiare din cele mai extreme. Frumusetea nu e insa doar despre haine scumpe si cat mai multe.

Persoanele inteligente asteapta cu nerabdare perioadele cu discounturi la imbracaminte, incaltaminte si accesorii, caci stiu ca mereu raman la raft cel putin cateva piese interesante pe care le pot avea chiar si la mai putin de jumatate din pretul initial.

Dar asta nu e tot! In acest articol sunt mentionate si alte trucuri de cumparaturi care pot salva o mica avere.

Evita sa urmaresti trendurile, dar vizeaza perioadele cu reduceri la haine

Trendurile se schimba de la o perioada la alta. Iar lucrurile in care se investesc astazi, maine deja pot fi plictisitoare si demodate. De aceea, dupa cum subliniaza si modivo.ro moda este una din industriile in care nu se merita a se face investitii, exceptand piesele de designeri si colectiile limitate care pot fi revalorificate la preturi destul de bune.

In momentele in care apar reduceri la haine ele pot fi achizitionate aproximativ la pretul din fabrica, concept menit sa reduca risipa si poluarea la nivelul industriei fashion.

Ai vouchere de cumparaturi? Inspira-te inainte de a le cheltui!

Entuziasmul de a detine diferite cupoane cu discounturi la imbracaminte incurajeaza la achizitii tot mai frecvente si de sume tot mai generoase, lucru punctat si de Discount.ro. Se pot face cumparaturi de haine inteligente, intr-un buget avantajos, apeland la inspiratia pe care o ofera diferitele retele de socializare si platformele precum Pinterest.

Aruncand un ochi pe acestea inainte de vizitarea magazinelor fizice sau de analiza celor online, se pot stabili cu exactitate care sunt cu adevarat cele mai bune oferte si haine la pret redus, dar care totodata sa-si gaseasca cu usurinta loc printre rafturile garderobei deja existente, evitandu-se pe aceasta cale cumparaturile din impuls.

Sunt discounturi la imbracaminte? Dar ai cu adevarat nevoie de ele sau se potrivesc cu garderoba ta?

Voucherele de cumparaturi cu 10% pot fi semnificative atunci cand exista o nevoie reala vizavi de anumite categorii de articole. Dar, e important sa se analizeze preturile timp de aproximativ 30 zile si minimum cateva zile inainte de achizitia efectiva.

Asta pentru ca unele discounturi la imbracaminte sunt de fapt inexistente. Sunt vizate de cresteri anticipate ale preturilor, ce pot da initial impresia unor campanii valoroase de reduceri, dar care nu exista in practica.

De asemenea, oricat de profitabile par anumite discounturi la imbracaminte, ele isi vor atinge scopul doar in cauzul in care sunt cu adevarat necesare.

Daca cumparatorul isi schimba stilul frecvent, marimea sau tine mai cu seama cont de tendinte, dat fiind ca cele mai mari reduceri sunt spre finalul unui sezon sau in extra-sezon, sansele ca acestea sa fie o investitie inutila sunt semnificative.

Astfel, aceste tips-uri sunt cu adevarat utile, dar e necesar sa fie si aplicate corespunzator, iar cumparaturile organizate vor oferi o satisfactie pe deplin cand se tine mai cu seama cont de nevoi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *