Cum se fură căciula, la propriu, în Suceava. Comerciant de căciuli din piele de miel, din Ipotești, furat de hoți, în fața Pieței centrale din Suceava

Ieri, după ora 10.00, Poliţia municipiului  Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat de 75 ani, din comuna  Ipotești, despre faptul că, marți dimineață, persoane necunoscute i-au sustras o căciulă confecționată din piele de miel, pe care o avea expusă spre vânzare în Piața Agroalimentară Centrală, din mun. Suceava.

Din verificări a rezultat că persoana vătămată a ajuns ieri dimineață în Piața centrală agroalimentară a municipiului Suceava, unde a expus spre vânzare un număr de 11 căciuli confecționate din piele de miel, pe care le-a așezat pe terasa unde sunt treptele scării care face accesul spre incinta Pieții, în zona unde sunt produsele din lapte și zarzavaturi.

În scurt timp, persoana vătămată a constatat faptul că lipsea o căciulă, fiindu-i sustrasă de persoane necunoscute. Valoarea prejudiciului este de 200 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *