Cumătrie stricată de polițiști la Stulpicani. Proprietarul pensiunii ”Colț de Rai Bucovinean” și tatăl pruncului proaspăt botezat au primit câte 3000 de lei amendă iar invitații au fost trimiși acasă

Duminică seară, pe la ora 18:00, Poliția Orașului Frasin a fost sesizată de chiar de conducerea IPJ Suceava, care obținuse informații în acest sens, cu privire la faptul că la Pensiunea ”Colț de Rai Bucovinean” din comuna Stulpicani, are loc o petrecere privată.

În temeiul sesizării echipa operativă din cadrul subunității s-a deplasat la fața locului.

Echipajul de poliție a constatat că se confirmă cele sesizate de superiorii  de la Suceava, la pensiunea respectivă fiind în plină desfășurare o cumătrie, petrecere la care participau 35 de persoane.  Aceasta era organizată de un bărbat  de 33 ani din comuna Stulpicani, pentru a sărbători botezul pruncului său.

Polițiștii au intervenit, petrecerea privată a fost oprită, participanții fiind sancționați cu avertisment și trimiși acasă iar administratorul pensiunii, G.F. de 50 ani și organizatorul petrecerii, tată copilului proaspăt botezat au fost sancționați contravențional cu câte de 3000 lei, conform  Legii nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.            

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.