Cumplit accident rutier la Marginea, în această noapte: un tânăr de 17 ani a murit, iar alți doi, de 15 și 18 ani, au ajuns la spital

Un cumplit accident de circulație s-a petrecut în această  noapte, 25 septembrie 2021, anunțat imediat după miezul nopții,  pe raza localității Marginea. Un tânăr de 17 ani a murit, iar alți doi de 18, respectiv 15 ani au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau, scăpată de sub control, a intrat într-un copac.

Una dintre cele trei persoane aflate în autoturism a rămas încarcerată.  La accident au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul a două ambulanțe SAJ.

La sosirea echipajelor, o persoană a fost găsită în afara autoturismului, în stop cardio-respirator.  I-au fost aplicate manevrele de resuscitare, dar, din nefericire pentru tânărul de 17 ani, s-a constat decesul. Persoana încarcerată, un tânăr de 15 ani,  a fost extrasă din autoturism și predată unui echipaj, conștientă și cooperantă. Șoferul, în vârstă de 18 ani și tânărul de 15 ani au fost transportați de urgență la spital.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *