”Cupa Putnei” la tenis de masă, a III-a ediție, sâmbătă 28 septembrie

Putna, cea din județul Suceava, localitate  care are o conotație istorică și monahală deosebită, devine de la un alt altul, destinație turistică de excelență dar și, de câțiva ani,  o destinație sportivă de excelență.

A fost mai întâi un elan tineresc venit din partea cadrelor didactice de la școala din Putna, indiferent de vârstă. A urmat punerea în aplicare a elanului tineresc, de către dascălii cei noi.  Ei s-au zbătut și au convins administrația publică – locală: Primăria și consiliul local, că trebuie să se realizeze ceva nou pentru promovarea activităților sportive la Putna.

Astfel s-a construit o Sală a sportului  la Putna, care acum poate fi gazdă a unor evenimente sportive de importanță națională. Poate și în celelalte localități din preajmă, care au în administrare noi săli de sport, s-ar putea lua pildă de la Putna, în ceea ce privește buna gestionare a unor astfel de investiții.

Iată exemplul:

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, la Putna de va desfășura Turneul de categorie A, “Cupa Putnei” – la Tenis de masă, Editia a III-a.

Vor fi organizate competiții pe patru categorii: Elite, Open, Avansați, Începători.

Programul competițiilor:

Sâmbătă 28 septembrie 2019

Categoriile turneului: Elite, Open, Avansați, Începători
Ora de începere Elite, Avansați, Începători: 08.30-09.00 – validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile.
Ora de începere Open :12.30-13.30 – înscrieri 14.00:  începe competiția.
Locația: Sala Sporturilor Putna, în curtea Scolii Putna.

Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor 12 mese ITTF. Taxa de participare este de 40 de lei pentru adulţi şi de 20 de lei pentru doamne, domnișoare şi copii sub 14 ani. Sunt scutite de taxă persoanele cu dizabilități şi eventualii participanţi din Ucraina şi Republica Moldova.

Participanții vor primi, după locul  ce îl vor ocupa, cupe, medalii și diplome.

De precizat că evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Putna şi al Consiliului Local Putna. Să nu uităm organizatorii, Ama Tur Romania.

Succes competitorilor!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *