”Curiozitatea omoară pisica”, variantă autohtonă, cu tânăr băcăuan aflat în trecere pe la Iacobeni

Un tânăr curios din județul Bacău a fost lovit ieri după amiază de o mașină venită din spate, după ce a coborât din automobilul în care se afla, dorind să afle ce se întâmplă pe șoseaua de la Iacobeni, unde mașinile erau blocate în ploaie pe carosabil iar o mașină tocmai derapase.

Ieri după amiază, înainte de ora 17.00,  în timp ce conducea autoturismul  pe raza comunei Iacobeni, după o curbă periculoasă la stânga, carosabil umed, o tânără de 19 ani din judeţul Bacău a oprit pe partea carosabilă întrucât în faţa sa a avut loc un accident rutier cu pagube materiale.

Imediat după ce aceasta a oprit iar amicul său, care era pasager stânga spate, un bărbat de 23 ani din judeţul Bacău, a coborât pentru a se îndrepta către autoturismul implicat în tamponare. Imediat ce a coborât din autoturism pe partea carosabilă a fost surprins şi accidentat de către autoturismul condus de un bărbat de 31 ani din orașul Frasin, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  bărbatului de 23 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost  testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *