Educatie

Curs Festiv la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir”. Proiectului de reabilitare a clădirilor, in valoare de 3 milioane euro, va fi promovat pe Programul Regional 2021-2027, a dat asigurări primarul Ion Lungu

Ieri, 8 iunie,  a fost o zi importantă pentru absolvenții de clasa a XII-a a Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” din Suceava, fiindcă au participat la Cursul Festiv, ocazie cu care a fost strigat pentru ultima dată catalogul pentru elevii celor 11 clase care au absolvit liceul anul acesta.

La Cursul Festiv al absolvenților de la  Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir ” din Suceava a participat și primarul Ion Lungu.

”Am felicitat absolventii din partea comunității, le-am urat succes in noua etapă a vieții, i-am indemnat să-și urmeze visele oriunde ar fi în orașul nostru sau în alte orașe din țară sau din lume.

Am asigurat liceul de buna colaborare in implementarea proiectului european de Reabilitare a clădirilor in valoare de 3 milioane euro care va fi promovat pe Programul Regional 2021-2027.

Având in vedere că in acest an  sărbătorim  Anul cultural DIMITRIE CANTEMIR, dorim să finantăm un proiect organizat  impreună cu școala, prin care să marcăm aceasta mare personalitate culturii a Române și Europene.

Mult succes absolvenților! ”, a fost mesajul transmis de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *