Cursă cu o mașină neînmatriculată a unui puști de 14 ani, la Voitinel, sfârșită într-un stâlp, cu polițiștii pe urmele ei

Luni după amiază, pe la ora 14:30, polițiștii SPR 4 Gălănești în timp ce executau serviciul de control al traficului rutier pe raza comunei Voitinel, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi 80, care circula pe DC Voitinel și care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare nici în partea din față și nici în spatele mașinii.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de către lucrătorii de poliție, procedându-se la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 de metri, conducătorul auto intrând frontal în stâlpul porții de acces al unei curți în momentul în care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre dreapta.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui M.B., din comuna Voitinel, care a declarat că are vârsta de 14 ani și că nu are asupra sa actul de identitate, iar mașina nu este înmatriculată, el dorind  să o ducă la un centru de fier vechi.

Efectuând verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că autoturismul condus de către minor nu figurează ca fiind înmatriculat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.