Cursă nocturnă a polițiștilor, prin Burdujeni, pe urmele unui șofer băut care a trecut pe roșu la semafor

La 23.01.2021, ora 00.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a observat autoturismul marca Ford Mondeo care se deplasa pe strada Calea Burdujeni, dinspre localitatea Plopeni și care la intersecția cu strada Calea Unirii, în sensul giratoriu, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea pe aceeași stradă către strada Gheorghe Doja.

Având în vedere aceste aspecte s-a pornit în  urmărirea autoturismului în cauză,  care s-a deplasat pe strada Calea Burdujeni, a intrat pe strada Gheorghe Doja, apoi pe strada Mircea Damaschin și pe strada Călimani, în tot acest timp, conducătorul autoturismului mărind viteza de deplasare.

Pe strada Călimani, înainte de intersecția cu strada Calea Burdujeni, conducătorul auto a virat dreapta pe o alee pietonală și a oprit autoturismul în fața farmaciei  Alpin Ad Farma. În momentul în care autospeciala de poliție a oprit pe strada Calea Burdujeni, paralel cu aleea pietonală din fața Farmaciei Alpin Ad Farma, conducătorul autoturismului în cauză a ieșit din habitaclu și a luat-o la fugă, pe strada Călimani. S-a procedat la urmărirea celui în cauză, care a fost prins la scurt timp și condus înapoi la autospeciala de poliție.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Daniel B. de 33 de ani, din municipiul Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier Suceava.

Daniel B. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat cu autospeciala de serviciu la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.

La sediul Spitalului Județean Suceava, în prezența personalului de serviciu, Bidalan Daniel a refuzat și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare privind săvârșirea infracțiunii de ,, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *