Mopan Suceava
Actualitate

Cursele aeriene de astăzi către Aeroportul Suceava, reprogramate ori rerutate către ale aeroporturi. Cod galben de ceață emis de Administrația Națională de Meteorologie

Directorul general al Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuța, a anunțat în această dimineață că cursa Ryanair Suceava Bergamo a aterizat la Targu Mureș ori rerutate către alte aeroporturi. . Pasagerii vor fii transportati cu autocarele la Suceava.

De asemenea, zborul companiei Wizz Air de la Suceava catre Bruxelles (Charleroi) a fost reprogramat pentru ora 18:00 iar zborul companiei Ryanair de la Milano (Bergamo) catre Suceava a fost rerutat spre Aeroportul Targu Mures.

In data de 23.01.2023 Administratia Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceata pentru zona joasa a judetului Suceava in intervalul orar 08:00 – 12:00, avertizare ce include si raza localitatii Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava.

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Ca urmare a acestei avertizari pe parcursul zilei de astazi sunt preconizate intarzieri / rerutari, anulari ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.

”Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava” a transmis Ioan Măriuța,directorul general al Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *