Cușca cățeilor cuprinsă de flăcări, după ce stăpâna le-a pus înăuntru o saltea electrică, pentru a le încălzi habitaclul, pe strada Narciselor din Suceava

Aseară, după ora 20.00 orele 20:11o suceveancă  a sesizat prin 112 faptul că pe strada Narciselor din Suceava a luat foc o terasă.

La faţa locului a fost identificată apelanta care a relatat faptul că pe terasa locuinţei personale se afla o cuşcă de câini în care a aşezat o saltea electrică pentru a se încălzi cei doi căţei pe care îi ținea înăuntru iar la un moment dat a observat că iese fum din interiorul cuştii, motiv pentru care a solicitat prin 112 intervenţia pompierilor.

Echipajul de pompieri a stins incendiul, neexistând pericol de propagare a acestuia. A ars o cuşcă de câini având dimensiunea de aproximativ 2/1 metri, confecţionată din lemn, sursa producerii a incendiului fiind „efect termic al curentului electric prin materiale textile, respectiv salteaua electrică pentru încălzirea cuştii”. Valoarea prejudiciului estimat de proprietar este de aproximativ 300 de lei. Cățeii au supraviețuit.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *