”Cutremurătoare și halucinantă” este considerată de către Gheorghe Flutur, reacția președintelui PSD Liviu Dragnea, care a insultat un tânăr la mitingul pre-electoral de la Dumbrăveni

Președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur consideră că atitudinea  abordată de președintele PNL Liviu Dragnea în fața unui tânăr care s-a dezis de el la mitingul electoral ce a precedat conferința județeană de alegeri a conducerii organizației județene Suceava a Partidului Social Democrat de la Dumbrăveni, este ”cutremurătoare și halucinantă”.

Gheorghe Flutur a arătat că ”este cutremurătoare și halucinantă reacția liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care a avut curajul să-l înfrunte, spunându-i în față ce gândește.

Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluție, când în sfârșit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l privește pe “părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmașii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în față și din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o “corecție” din care nu știm dacă ar fi lipsit “tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la București.

Și asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândește. Dezaprob reacția liderului PSD. Este jignitoare față de cetățeni care consideră că la 30 de la Revoluție poți gândi liber și să spui ce gândești. În fața unor astfel de gesturi și personaje trebuie să fim cu toții uniți și în perioada următoare să-i trimitem pe acești lideri la ”groapa de gunoi a istoriei”, pentru ca politic aceștia să reprezinte pe viitor, în cât mai scurt timp, #NIMIC.”, este mesajul președintelui Partidului Național Liberal Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

One thought on “”Cutremurătoare și halucinantă” este considerată de către Gheorghe Flutur, reacția președintelui PSD Liviu Dragnea, care a insultat un tânăr la mitingul pre-electoral de la Dumbrăveni

 • 19 aprilie 2019 la 17:37
  Permalink

  Adică cum? Domnu ‘ Ghiță stătea ,așa,cumva,pe scaun, trudit foarte, și deodată s-a cutremurat ca la magistrala cuvântare a tovarășului Nicolae Ceaușescu din ziua de 5 martie 1977,pe când și dumnealui nu era așa pornit pe ciuma roșie,nice pe Iliescu,nice pe KGB,că nu mult și s-a făcut și el nembru,ca să se poată îmbrăca în costum tradițional bavarez de hăitaș,cu ciorapi albi și pantofi cu papillon,cum mai există nește poze pe undeva sau pe la cineva,după cum mi-a cântat mie cucu de la gradați! Că dacă nu erai nembru și alte cele,deci dacă nu erai de încredere să cânți din corn și să sperii cerbele spre pușca odiosului,nu ajungeai – să fie clar – nici secretar al B.O.B. dar nice pedelist fruntaș ,nice urmaș de Brătianu,nice colonel în rezervă (în rezerva cui,bade??) și,în general, nimic! Insă domnul Ghiță comentează (pe o rețea de socializare,pesemne,după stil) că urâtul de Dragnea a fost nu numai cutremurător dar a fost și halucinant! Cât de halucinant să fi fost,oare?
  Poate obținem precizări de la dumnealui,că are de unde cere lămuriri cu privire la topică și stil,adecă de la domnul căruia tocmai că i-a asigurat banii de răgălie în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei,domn care știe din familie,de la junele artist Andi,ce va să zică o halucinogeală,o drogangeală,acolo,că doar băiatul are batalama în acest sens de la Cluj,de la mama legii și a justiției,de-acolo,care i-au dat pe șase luni pentru competența sa în materie de ierbărit&prafuri ,pe bază de flagrant delicios,cu termen de observare pe doi ani,tre’ să ne așteptăm chiar la un update,sens în care ne vom strădui…
  Altfel,am înțeles de pe la alții că junele care i-ar fi strigat nu-ș-ce lu’ Dragnea,un fel de muci în fasole chiar în casa sa pesedească,este complect,da’ complect căzut în fandacsie, cu un pas în ipochondrie,așa de rău i-a căzut la mațe insulta lui Dragnea,cu adevărat cutremurător, dar mai mult halucinogen,totuși!
  Dumneavoastră vă dați seama ? Cât de timizi,cât de duioși sunt ciracii domnului Flutur,răgălăii și urlacii care au călcat-o în picioare pe jandarmerița de la 10 august,cum se bolohănesc ei și se fac ca niște bujori înghețați la toate insultele lui Dragnea! Ăia care bat bătrâni,ăia care l-au lovit pe doctorul Bacalbașa,în fine,ăla care ieri l-a înjurat pe profesorul universitar,specialist în drept constituțional,Tudorel Toader, în direct,în momentul în care omul și-a anunțat,decent,demisia,de „grijania mă-tii!”,sub mantia tutelară a filosofului Mihail Șora,om de cca 102 (una sută doi) ani,secretar de stat la ministerul de externe al Anei Pauker!Dar și edițiile locale, alde domnii Crăiuțu,tac’su fiind ezact cel care a condus direcția de specialitate din Suceava de lupta impotriva partidelor burgheze PNL și PNȚ,dar – fapt mai puțin cunoscut – și cea care se ocupa „de foștii activiști PSD” ! Mai e o cucoană turbată al cărei taic și-a făcut studiile la academia de arte frumușele ”Felix Djerdzinski”,cam pe-acolo pe unde a studiat și Rosinanta de la actualul PNL,madama Raluca,iapa lui Stolojan!
  Toți luptătorii ăștia anticomuniști cu părinți care,ca să vezi,luptaseră „pe partea ceailalntă”,bunici,unchi,cumnați,ei înșiși ca ucenici ai cui trebuia la Aiud,cum ,Doamne Dumnezeule,să-i jignești,recte să-i insulți,fie și protocolar? Cum să le spui că sunt „nimic”?
  Acuma înțeleg și eu de ce dvs.,domnule Flutur ,aveți mai tot timpul fruntea încrețită a cugetare grea,nici n-ai cum altfel,când te bântuie fel de fel de cutremure,încât îți vine să iei casca din cap,casca de colonel în rezerva (În rezerva cui,deci? Să fie cine știm noi și credeți dvs. că nu știm?) și să dai cu ea de pământ sau,mă rog ,să o arunci în direcția efluviilor halucinante emanate de Dragnea,precum halena alcoolică a părintelui dvs. spiritual,domnul Băsescu,urmaș de-al lui Brătianu,făcut cu o mătușă de la Băneasa,avându-l ca naș pe un anume Șarpe cu Ochelari din Giurtelecu Hodododului! Și de cumetri pe preacuvioșii Igaș,Falcă,Balan,astăzi și mâine,amin! Cum ar zice un alt stâlp al liberalismului sucevean,cel care s-a pensionat de două ori,o dată pe față și o dată pe dos,colonel(r) Șerban Costache,cel care v-a făcut om și pe dvs. și pe domnul Lungu,cu voturile din basca sa de penticostal sărman…
  Deci:Amin!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *