Dan Acibotăriță, liderul PV Suceava: ”A venit vremea ca partidele parlamentare să justifice pe ce au cheltuit, în ultimii 3 ani, subvențiile primite de la bugetul de stat”

Președintele organizației județene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, consideră că a venit  vremea ca partidele parlamentare să justifice pe ce au cheltuit, în ultimii 3 ani, acele subvenții primite de la bugetul de stat.

”Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal, Partidul Mișcarea Populară, Partidul ProRomânia, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, Uniunea Democrată Maghiară din România și Partidul Uniunea Salvați România, în baza Legii Bunului Simț au obligația de a prezenta românilor câți bani au primit de 3 ani de zile din buzunarul românilor și pe ce au fost cheltuiți.

Noi, verzii suceveni, susținem inițiativa domnului Florin Călinescu, Președintele Partidului Verde, de a anula această subvenție pentru partidele parlamentare din România. E ca și cum cetățeanul se află în slujba politicianului sau a partidului, nu invers.”

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava speră că ”măcar unul dintre cei doi dinozaurii de România, aflați ca șefii în fruntea multor instituții cheie de 30 de ani de zile, va avea un minim respect să renunțe. Mugur Isărescu și Teodor Meleșcanu au prins atâta putere după 22 Decembrie 1989 încât se cred semizei. Imaginea lor este prezentă de zeci de ani peste tot, fără să realizeze ceva deosebit, au impresia că sunt de neînlocuit. Noi, le spunem că-i plin cimitirul cu ”oameni de neînlocuit” și este timpul să se retragă cu sănătate spre familiile lor”, mai transmite Dan Acibotărită, carre și-a încheiat comunicatul de presă cu o urare la care achiesăm:

”La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *