Dan Acibotăriță, liderul PV Suceava atacă: ”Discrepanța din sistemul de pensii este uriașă iar cine susține groapa de gunoi de pe Mestecăniș are cutia craniană goală sau sinapsa lor neuronală trece prin gunoaie”

Partidul Verde (PV) Filiala județeană Suceava protestează față de creșterea pensiilor speciale, care și așa sunt enorme în raport cu cele ale majorității pensionarilor din România.

Printr-un comunicat de presă,  Dan Acibotăriță, preşedinte al Partidului Verde Suceava transmite că:

 ” Discrepanța din sistemul de pensii este una uriașă. În curând vom avea parte de două ministere a Muncii: unul pentru pensionarii speciali, cei ieșiți la 43-45 de ani la pensie și ministerul Muncii pentru săraci, adică pentru majoritate celor care au ieșit la 60-65 de ani, iar după doleanțele celor speciali, vor trebui să se pensioneze la 70-75 de ani, adică să nu mai se bucure de fel de liniștea bătrâneții, dar să contribuie masiv la fondul de pensii. Având două ministere vor fi două bugete. Și uite așa se vor încadra și în cerințele PNNR”, a declarat Dan Acibotăriță, care consideră că ”asemenea gesturi de nesimțire guvernamentală vor atrage o riposta severă din partea opiniei publice iar riscul major este ca aceste nemulțumiri populare justificate să alimenteze un vot în favoarea unor mișcări radicale naționaliste populiste un pericol major la adresa democrației din România”.

În același comunicat de presă, Dan Acibotăriță, arată că verzii suceveni consideră că șeful Consiliului Județean Suceava, dl.Gheorghe Flutur, îi umilește pe cei care nu vor acea groapă de gunoi pe Mestecăniș. Având un control politic la nivel național, cu alte cuvinte având puterea, își permite orice.

”APM Suceava, CJ Suceava, Prefectura Suceava trec cu vederea, în mod voit, de faptul că sunt anumite procese, plângeri penale. Groapa este făcută împotriva naturii, iar gunoiul dus acolo, așa va rămâne. Cine susține o asemenea aberației are cutia craniană goală sau poate mai sunt cazuri unde sinapsa neuronală trece prin gunoaie.”, a conchis Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.