Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni: S-a lăsat o liniște dubioasă peste acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava consideră că s-a lăsat o liniște dubioasă peste acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș.

”Nimeni nu mai vorbește de ea, ca și cum totul este normal, dar suntem convinși că apărătorul gropii de gunoi, avocatul Stoica, va mai cere ceva bani de la poporul român, cu aprobarea consilierilor județeni, pentru a-i apăra pe cei care au greșit. Și uite așa, după ce zdrobești un munte cu bani europeni, construiești prin diferite combinații o groapă de gunoi, pierzi niște procese, nu se pun în aplicații deciziile judecătorilor definitive, mai ai tupeul să bagi mâna în buzunarul românilor pentru a plăti cu sute de mii de euro un avocat politic care să ”legalizeze” trecutul.

Noi, verzii suceveni, suntem convinși că Bunul Dumnezeu îi va lumina pe cei care trebuie să decidă, într-un final, ce se va întâmpla cu groapa de gunoi de pe Mestecăniș”, a arătat Dan Acibotăriță, președintele Verzilor suceveni.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *