Dan Acibotăriţă, preşedinte Partidul Verde, Filiala Suceava: ”Cu ajutorul frumoșilor și bineveniților din Uniunea Europeană conectați la vorbe mieroase și cu sprijinul politicienilor români din carton, s-au vândut întreprinderile până la eliminarea lor”

Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde, Filiala jud. Suceava, trage un semnal de alarmă asupra faptului că ”banii europeni” care trebuie atrași prin proiecte sunt bani tot din buzunarul românilor.

Acesta a transmis un comunicat prin care arată că: ”În ultimii ani am tot auzit, cutare guvern sau ministru nu a fost capabil să atragă bani europeni, prin proiecte europene. Avem de luat, cică degeaba, miliarde și miliarde de euro, fără să plătim dobânzi sau să-i înapoiem, numai  trebuie depuse proiecte eligibile. Întotdeauna îți lăsau impresia că acești bani sunt degeaba, gratuiți, dar realitatea este alta, cu un istoric venit după decembrie 1989.

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că sursa acestor bani, proveniența lor, sunt tot din buzunarul nostru, a românilor.

După 22 Decembrie 1989 au dispărut din inventarul statului român peste 2000 de întreprinderi, de coloși industriali, care produceau bani, dar care, cu ajutorul frumoșilor și bineveniților din Uniunea Europeană, gen Austria, Germania, Italia, conectați la vorbe mieroase și cu sprijinul noilor politicienilor români din carton, au distrus, au vândut, întreprindere cu întreprindere, până la eliminarea lor.

Noi, verzii suceveni, considerăm că dacă acele întreprinderi erau restructurate, deci nu demolate, deranjau foarte mult multinaționale, iar ele, prin vocea politicienilor din Europa civilizată, ne-au impus, cu o bombonică în mână, că cea mai buna cale de dezvoltare a României rămâne privatizarea industriei, distrugerea ei, construirea de mall-uri și magazine occidentale și să stăm la cerșit de fonduri europene, cu români plecați ca slugi în străinătate, cu un guvern și președinte docil în fața statelor puternice din Europa, deci să fim mai departe vasali, ghemuiți cu fața la pământ, dar cu sloganul România, pe un drum european”.

  

 

Please follow and like us:

One thought on “Dan Acibotăriţă, preşedinte Partidul Verde, Filiala Suceava: ”Cu ajutorul frumoșilor și bineveniților din Uniunea Europeană conectați la vorbe mieroase și cu sprijinul politicienilor români din carton, s-au vândut întreprinderile până la eliminarea lor”

  • 23 iunie 2019 la 13:08
    Permalink

    pe lângă faptul că e o declaraţie superficială, mai e şi plină de neadevăruri !!! România cotizează cu un euro la UE şi primeşte 3 prin fondurile structurale ! Nimeni nu a ajutat mai bine economia românească să se distrugă precum a făcut-o Ceauşescu în ultimii 10 ani ai săi, interzicând importul de tehnologie…chiar dacă nu era Revoluţia, economia noastră tot s-ar fi prăbuşit în 1990 din cauza lipsei de competitivitate !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.