Dan Acibotăriţă, preşedintele filialei Suceava, Partidul Verde: liberalii au făcut pe plac bancherilor, au uitat de aurul românesc, i-au mulțumit pe americani, iar apoi au plecat la ”pupat de moaște” prin Europa

Dan Acibotăriţă, preşedintele filialei Suceava a Partidului Verde a transmis un comunicat de presă prin care transmite că partidul pe care îl reprezintă, la nivel județean consideră că nici actualul guvern liberal, dar cu o doctrină creștin-democrată, nu vrea să sădească semințele binelui, a dragostei de țară, de popor, credință, familie, istorie.

Acibotăriță precizează că aceștia au intrat la guvernare doar de dragul ei, schimbând liderii unor ministere, prefecturi, diferitelor instituții, iar apoi pauză.

”Se plâng că nu au bani, au găsit dezastru. Stau cu batistuța tot timpul la piept. Le cad permanent lacrimile. Bine măcar că părul domnului Ludovic Orban, la cei 56 de ani, este veșnic negru.

Pentru că au ajuns la putere, liberalii i-au făcut pe plac bancherilor, au uitat de aurul românesc, i-au mulțumit pe americani, iar apoi au plecat la ”pupat de moaște” prin Europa.

Au uitat de gunoaiele ce ne invadează la propriu sau cu mirosul lor, au uitat că suprafața de pădure a României se diminuează, au uitat de frumoșii copii ai României, de pensionari, de tot ce-i românesc, dar nu au uitat de necesitățile celor din U.E”, a spus Dan Acibotăriţă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *