Politica

Dan Acibotăriță, președintele Partidul Verde Suceava: frumusețea României este batjocorită de politicieni

Dan Acibotăriță,  președintele filialei județețene Suceava a Partidului Verde consideră că frumusețea României este batjocorită, astăzi, de politicieni.

”Genul de guvernare, de care avem parte, duce spre distrugerea noastră, a neamului românesc.

Avem un ministru al mediului și al pădurilor care nu vrea să recunoască furtul de lemn. Cică lemnul ne vine din exterior, ci nu invers. Avem un ministru al educație care vrea izolarea copiilor. Avem un președinte de stat care dorește să ne pună botniță medicală mai întâi, după care o schimbă cu una definitivă. Avem politicieni de mucava care vor să ne îndepărteze de credință, de familie, de agricultura noastră dătătoare de viață, de tot ce-i românesc, iar ceea ce este mai trist că toți cei care ne guvernează astăzi, au în Parlamentul României, ca reprezentanță, sub 30%.

Din nou, suntem conduși de o minoritate toxică, care poate fi schimbată, dar depinde de o altă majoritate, adică de PSD, care se pare că se hrănește, de mai bine de jumătate de an, cu somnifere.

Șansa Românie este în schimbarea actualei clase politice.

Românii au nevoie de mult verde. Din toamnă, să începem a colora cu verde primăriile și consiliile județene”, este apelul transmis de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană Suceava

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *