Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde Suceava: ”Bucuria noastră este atunci când vedem în zona silvică ingineri care-și iubesc meseria și pădurea”, mesaj la sfârșit de an

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava a transmis un mesaj de sfârșit de an în care își exprimă o serie de gânduri legate de anul care este pe cale să se încheie:

Se apropie finalul anului 2019 și România are mai departe probleme cu: propria identitate, este un stat semi-prezidențial sau monarhie constituțională, cu aflarea adevărului de la evenimentele din 22 Decembrie 1989, cu furtul pădurilor, cu justiția (ne-au demonstrat liberalii, a treia zi de Crăciun, că acționează și ei noaptea, ca hoții) cu reciclarea deșeurilor, cu amplasarea unei gropi de gunoi pe un vârf de munte, respectiv pe Mestecăniș, adică în dulcea și frumoasă Bucovină, o rușine națională demnă de intrat în istoria României, cu o poluarea fonică realizată de către politicieni, iar aici un merit important îl deține președintele Iohannis.

Unele state din U.E. împreună cu politicieni români din mucava au încercat să ne ucidă pădurea. Încă nu au reușit acest lucru, iar atunci au întors privirea către un munte istoric pe care l-au ras și au construit o groapă de gunoi. Noroc că nu-i funcțională. Cei din U.E. au mers mai departe către sfânta familie românească pe care vor să o distrugă și să introducă conceptul de individ. Nu le-a reușit, iar atunci au găsit un usr-ist care, în mod premeditat, a batjocorit creștinismul, religia noastră care ne-a ținut uniți, ca popor, două milenii, dar din nefericire nici aici nu au avut succes. Pe cei proști și răi Bunul Dumnezeu nu-i ajută, dar în schimb ne-au lăsat politicieni slabi, galbeni de slabi, care au în sânge trădarea de neam și țară.

Bucuria noastră, a verzilor suceveni, este atunci când vedem în zona silvică ingineri care-și iubesc meseria și pădurea, atunci când ies în stradă sute de mii de români care-și apără pădurea, aerul, muntele, libertatea, atunci când vedem bisericile pline de credincioși, atunci când vedem în muzee turiști, atunci când tinerii își întemeiază familii, iar toate acestea ne arătă că România este vioaie și plină de viață.

La mulți ani!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.