Politica

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde – Suceava: ”Dacă nu vom lupta pentru Bucovina, se va usca”

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde – Filiala județeană Suceava a declarat, într-un comunicat de presă că județul Suceava care ”reprezintă un colț de țară frumos, un județ cu un istoric mândru, o parte din Bucovina care mai este încă verde la trup, minte și suflet”,  are un viitor cenușiu.

”Dacă nu vom lupta pentru Bucovina, se va usca. Județul Suceava a dat lumii personalități de talie mondială cu care ne mândrim. La noi găsești creați, opere unice în toată lumea, lăsate moștenire de: Ion Irimescu, Ion Jalea, Nicolae Labiș, Ion Nistor, Ciprian Porumbescu, Artur Gorovei, Monica Lovinescu, Sofia Vicoveanca, Anca Parghel, Dumitru Rusu, Konstantin Ungureanu-Box, Mihai Băcescu, etc, etc, etc.

În ultima perioadă de timp un segment din politicienii de frunte ai județului, ai țării, sprijiniți de o parte din angajații unor instituții publice se luptă prin toate metodele să usuce județul Suceava.

Au plantat o groapă de gunoi pe un vârf de munte, un cunoscut activist de mediu, Daniel Bodnar, ne prezintă aproape zilnic cu dispar pădurile din județul Suceava într-un mod cinic și de neânțeles. Toate acestea lucruri negative îți lasă impresia că au o protecție uriașă, adică de la conducerea Uniunii Europene, președinte și prim-ministru de țară.

De 31 de ani de zile de când se fură pădurea din România niciodată nu am văzut vreo reacție a partidelor PSD, PNL și UDMR semn că aceștia conduc căruța cu hoți”, este de părere liderul Verzilor suceveni.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *