Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde Suceava: intenția USR este în mod clar, de a privatiza Sănătatea

Președintele Filialei județene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, a arătat într-un comunicat de presă că  intenția partenerilor de guvernare ai liberalilor,  USR este în mod clar, de a privatiza  Sănătatea. Dânsul aduce și argumente în acest sens:

”Nu întâmplător ministru Voiculescu, care are în structura sa moleculară componențe din trecutul comunist, nu este schimbat de la sănătate, cu toate nenorocirile produse în spitale. În orice țară din Europa, după un incendiu la un spital, ministru își prezenta demisia sau în cel mai rău caz, era demis, dar România nu face parte din Europa civilizată, ci din Europa intereselor multinaționalelor.

La fel trebuie demiși și trași la răspundere cei din minister. Directori, directorași, funcționari publici etc., etc., care de ani de zile stau pe scaune călduțe prinse prin combinații politice, sunt parte și ei  din categoria celor care au nenorocit din spate sistemul de sănătate. Datorită impotenței intelectuale a conducerii din sănătate, românii plătesc un preț mult prea mare, de foarte multe ori chiar cu viața.

Nu întâmplător primarul sectorului 1, ajutat bineînțeles și de USR-iști din PNL, nu dorește finanțarea spitalelor din sector”, a transmis liderul Verzilor suceveni, Dan Acibotăriță care a arătat că toate aceste incidente sunt prezentate pentru a arăta că nu mai sunt bani pentru sănătate, că sănătatea românească este expirată și trebuie privatizată.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *