Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde – Suceava: ”Orice fel de amânare de alegeri înseamnă pierderea puterii din partea PNL”

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde – Filiala județeană Suceava, arată că, după ce perioada alegerilor locale a trecut, prin județ a trecut și perioada lucrărilor mult lăudate de candidații aflați la putere pentru și primări și președinte CJ Suceava. De asemenea, el susține că a știut de faptul că la puțină vreme după votarea la alegerile locale va fi o creștere mare a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Iar amânarea alegerilor generale ar fi în dezavantajul PNL, lucru știut de președintele României Klaus Iohannis.

”Noi, verzii suceveni, știam că lauda care se arăta zilnic referitor la ce frumos șantier are județul Suceava se va subția evident după alegeri.

Noi, verzii suceveni, știam că după 10-14 zile de la votare vor exploda bolnavii cu virus.

Să vedeți câți bolnavi vom avea după parlamentare?

Dl.Președinte Iohannis știe foarte bine că după alegerile din 6 decembrie 2020 vom avea un nou val de îmbolnăviri, dar se face că plouă și ține cu PNL. Pentru dl.Iohannis puterea înseamnă totul, nu-l interesează de binele populație. Cel mai bine s-a văzut atunci când a izolat Suceava după false raportări și a retras acea diplomă Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Domnul Președinte al României știe, la fel de bine, că orice fel de amânare de alegeri înseamnă pierderea puterii din partea PNL. Și mai știe un lucru: în timpul stării de urgență se fură cel mai bine pădurea, iar austriacul este enorm de mulțumit”, a transmis Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde – Filiala județeană Suceava.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *