Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava: după instalarea stării de urgență, pădurea din județul Suceava este mai batjocorită ca niciodată

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că pădurea din județul Suceava, după instalarea stării de urgență, este mai batjocorită ca niciodată, a transmis Dan Acibotăriță, președintele acestei organizații.

”Dacă te uiți pe rețelele de socializare ai să vezi sute de poze din zeci de localități, unde ne sunt prezentate camioane, tiruri pline de lemn, semn că restricțiile impuse de președinte, de guvern, nu reprezintă o piedică ci doar o pârtie liberă la tăiat, furat sau distrus pădurea.

În perioada cât este activă starea de urgență, noi, verzii suceveni, credem că nimeni nu-i mai poate opri pe cei care taie/fură lemnul din simplul motiv că toți sunt ocupați sau liberi. Poliția, jandarmeria, armata păzește noul virus.

Restricțiile legate de circulație sunt valabile numai pentru populație, dar camioanele sau tirurile care duc lemnul nu se încadrează la această categorie. Drumurile sunt atât de libere încât ai zice că toate sunt puse la dispoziția celor care vor să distrugă pădurile românești.   

Actualul guvernul pdl-ist, pnl-ist sau mai bine spus, actualul guvern incolor, insipid, care protejează distrugătorii de pădure are  obligația să se gândească și la viitorul copiilor noștri. Dacă pădurea noastră dispare, dispărem și noi. Lucrurile sunt simple și se leagă” a declarat liderul Verzilor suceveni.      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *