Mopan Suceava
Politica

Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava: ”liberalii sunt nepăsători când vine vorba de învățământul românesc”

Într-un comunicat de presă transmis de Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava se consideră că actualul guvern liberal condus de Ludovic Orban este depășit la orice capitol legat de școală, mai ales cea online. Potrivit lui Dan Acibotăriță, pe nimeni din guvern  nu-l interesează de viitorul României, de copiii care se chinuie să învețe în condiții grele, cu masca pe figură, dând ca exemplu Italia unde  masca este obligatorie doar în pauză și la intrarea – ieșirea din școală.

”După cum se observă, domnului prim-ministru îi place enorm de mult să se laude. Se bate cu cărămida în piept ca aduce zeci de mii de tablete pentru elevii din România, dar școlile nu au o platformă stabilă după care copiii pot învăța. Aduci tabletele, le cumperi cu ochi dulci, în schimb nu le poți utiliza. Infrastructura online este varză, în schimb achiziționezi zeci de mii de tablete, chiar se grăbește, de parcă vrea să-l mulțumească pe cineva.

Păcat că liberalii sunt nepăsători când vine vorba de învățământul românesc, se vede că au o linie trasată de undeva de a lăsa în viitor un analfabetism ridicat, se vede că doresc să avem parte de o educație scăzută pentru a fi umiliți de toată Europa”, a apreciat liderul Verzilor suceveni.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *