Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava: ”Pe termen scurt, județului, îi trebuiesc 3 ingrediente: turism, agricultură și autostradă”

Președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță, consideră că Suceava merită o mai mare și reală atenție din partea actualei guvernări liberale.

”Ne-am săturat de multe minciuni frumos îmbrăcate, oferite cadou de sărbători. Neapărat după trecerea acestui virus, Suceava trebuie conectată la o autostradă. Județul Suceava trebuie să se dezvolte, să nu mai stea cu mâna întinsă după bani. 

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, pe termen scurt, județului, îi trebuiesc 3 ingrediente: turism, agricultură și autostradă. După acestea vor veni și altele de la sine.

Suntem convinși că în viitorul apropiat sucevenii, după ce se vor lepăda de vechii politicieni care prin rotație ne-au tot condus de 30 de ani și ne-au ținut departe de secolul XXI, vor avea o viață mult mai bună. 

Județul Suceava are nevoie de aer curat și nu de o groapă de gunoi de un vârf de munte, iar instituțiile statului trebuiesc conduse de specialiști”, a conchis Dan Acibotăriță, care a transmis tuturor creștinilor mesajul:

Hristos a Înviat!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *