Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava: ” Primarii în funcție în principal cei din fostul PDL amenință că le taie ajutorul social la cei care semnează și pentru alți candidați”

Președintele filialei județene Suceava a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, consideră că anul acesta vor fi cele mai dure alegeri. El argumentează în felul următor această afirmație, conținută într-un comunicat de presă transmis redacțiilor locale:

”Acei primari aflați în funcții și care simt că pierd puterea sau nu au certitudinea că vor câștiga, vor face orice pentru a mai sta încă 4 ani la conducere. Deja sunt semne venite din partea lor. Amenință că le taie ajutorul social la cei care semnează și pentru alți candidați, pun anumite persoane să facă sesizări la diferite instituții ale statului, iar toate aceste lucruri duc la un disconfort, la o tensiune care până la urmă poate exploda.

În județul Suceava , la categoria „primarilor frustrați”, pe cei mai mulți îi găsim de la fostul PDL, din simplu motiv că pedeliștii au iubit minciuna, violența și puterea.

Sfatul nostru, al verzilor suceveni, pentru asemenea specimene este de a renunța la astfel de tactici. Este jenant pentru un individ care a fost primar 12, 16 ani și nu a făcut mai nimic pentru comunitate, doar pentru propria familie și a celor apropiați, să se agațe mai departe de funcție. Nu poți să mergi cu minciuna mai departe, deja ești compromis, iar comunitatea de cunoaște și într-un final, te abandonează.” 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.