Dan Acibotăriță, președintele PV Suceava: ”Românii să-i dea în judecată pe cei care au defrișat necontrolat pădurile”

Președintele Partidului Verde,  filiala judeţeană Suceava – Dan Acibotăriță consideră că toți românii care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, a grindinei, uniți și sprijiniți, ar trebui să-i dea în judecată pe cei care au defrișat necontrolat sute de mii de hectare de pădure în ultimii 20 de ani. ”Să nu uităm un lucru, de la sosirea companiei austriece Holtzindustrie s-a abătut un dezastru asupra codrilor noștri, lucru menționat și de ONG-uri verzi. Sunt zeci de familii care au suferit traume enorme de pe urma inundațiilor, pierzându-i pe cei dragi, iar nimeni nu se face vinovat. Te doare acest lucru!

De când au venit austriecii în România, bineînțeles sprijiniți de politicienii noștri, au dispărut sute de mii de hectare de pădure într-un mod legal sau ilegal, producându-ne pagube enorme. S-a creat un dezechilibru în natură care, de ceva timp se finalizează prin inundații cumplite, furtuni nemaivăzute de țara noastră. Cineva cu minte va trebui să creeze din nou acea barieră naturală de protecție între om și natură.

Firma Holtzindustrie a fost adusă în România de către guvernul PSD Năstase și s-a dezvoltat frumos pe  timpul PDL-ului, când primeau nenumărate elogii de la fruntași pedeliști, actuali peneliști.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, PSD poate să scrie din nou o pagină frumoasă de istorie, dacă va limita spre zero activitatea austriecilor din România și îi va ajuta pe români să-și recupereze banii pierduți în urma inundațiilor sau a altor fenomene meteo” a concluzionat Dan Acibotăriță, președintele organizației județene Suceava a Partidului Verde.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *