Dan Acibotâriță, președintele verzilor suceveni, angajat al spitalului județean: ”managerul Spitalului Județean de Urgență ”Alcatraz cel Nou” de la Suceava se pregătește să candideze în anul 2020 pentru funcția de primar al Sucevei”

Președintele Partidului Verde, Filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță, a lansat într-un comunicat de presă o ipoteză interesantă: Vasile Râmbu, managerul Spitalului Județean, denumit de politicianul sucevean Spitalul”Județean de Urgență ”Alcatraz cel Nou”, va candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

”Noi, verzii suceveni am observat că în județul Suceava funcționează, de ceva timp, numai două lucruri: aeroportul și mai ales spitalul, restul nu mai există. Se zvonește că managerul Spitalului Județean de Urgență ”Alcatraz cel Nou” de la Suceava se pregătește să candideze în anul 2020 pentru funcția de primar din partea PNL-CD, iar profesor în politică îi este chiar președintele CJ Suceava. O fi adevărat sau nu, asta va rămâne de văzut!”, s-a exprimat Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană Suceava.

Știe domnia sa ce știe, în condițiile în care Dan Acibotăriță este subalternul lui Vasile Râmbu, fiind angajat al ”Spitalului Județean de Urgență ”Alcatraz cel Nou” de la Suceava”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *