Dan Acibotăriță, PV Suceava: ”La alegeri cetățeanul are adevărata putere. Dacă nu votezi, îți accepți soarta de papagal legat într-o colivie”

Dan Acibotăriță, președintele filialei județene a Partidul Verde consideră că într-o democrație reală cel mai important lucru este votul, iar la alegeri cetățeanul are adevărata putere. Atunci el decide cine merită votat sau nu, în funcție de realizările partidului sau ale candidatului respectiv.

”Dacă un partid, care propune o persoană anume pentru o anumită funcție, a demonstrat într-o altă perioadă de timp că, nu este capabil să-și respecte votanții, programul politic, mințind permanent numai ca să pună mâna pe putere, atunci ești obligat să nu-l mai votezi. Nu trebuie să uiți ceea ce ai pățit, cum ai fost umilit, apelezi la memorie, internet, pentru a nu repeta aceiași greșeală din trecut, iar când mergi la vot sancționezi mincinosul sau mincinoșii.

Noi, verzii suceveni, credem că la următoarele alegeri din acest an, românii vor ieși la vot în număr mare, vor alege înțelept și pentru viitor. Dacă se vor ghida după sondaje, vor asculta minciunile papagalilor care te îndeamnă să clarifici totul din primul tur și vor dormi acasă liniștiți că nu pot face ceva, atunci nu mai ai pretenții să ceri ceva de la politicieni, de la viitor. Îți accepți soarta de papagal legat într-o colivie” a transmis Dan Acibotăriță.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.