Dan Acibotăriței, liderul PV Suceava: ”în Suceava au venit sute de mii de oameni din România și din străinătate special pentru festivaluri, nu pentru a vizita vreun grup de persoane”

Dan Acibotăriței, președintele filialei județene Suceava a Partidului Verde arată că dacă cineva își propune să fie anulate vreunul dintre cele două importante festivaluri găzduite la Suceava, Festivalul Bucovina Rock Castle și Festivalul Medieval, greșește. ”Suceava are două mari festivaluri internaționale: festivalul de rock și cel de artă medievală. Dacă o anumită persoană, anumite persoane sau o instituție vrea să le anuleze face o mare greșală, care la un moment dat i se va întoarce.

De ani de zile în municipiul Suceava au venit sute de mii de oameni din diferite zone ale României și din afara granițelor, special pentru aceste festivaluri, si nu pentru a vizita vreo instituție sau vreun grup de persoane.

Dreptul la opinie îl are fiecare român, dar într-o democrație reală învinge rațiunea și majoritatea, iar dacă stai în fața valului, în fața progresului dispari sau ești ascuns”, a transmis liderul Verzilor suceveni.

Reamintim că un grup de cetățeni declarați ”creștini”, luptă de ceva vreme prin toate mijloacele, inclusiv prin acțiuni în instanță pentru anularea festivalului Bucovina Rock Castle.

Please follow and like us:

3 comentarii la „Dan Acibotăriței, liderul PV Suceava: ”în Suceava au venit sute de mii de oameni din România și din străinătate special pentru festivaluri, nu pentru a vizita vreun grup de persoane”

 • 26 mai 2019 la 19:17
  Permalink

  Dreptul la opinie o are fiecare român…hm, poate că trebuie făcut acordul gramatical altfel…

  Răspunde
 • 28 mai 2019 la 10:10
  Permalink

  Poate ca mai bine ar face acest domn sa tacă. Ar avea șanse să fie profund. Ca verdele pe care îl reprezintă.

  Răspunde
 • 28 mai 2019 la 10:12
  Permalink

  Si nu stiu de ce se pozează cu bradul când dlui este ca gardul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *