Dan Cușnir, președinte PSD municipiul Suceava: ”Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava”

Dan Cușnir, președintele organizației municipale PSD Suceava aduce în atenția opiniei publice din municipiul reședință de județ un nou aspect  care nu cade bine orașului Suceava, fiind indicați ca responsabili  primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi. Este vorba despre lucruri făcute în municipiul reședință de județ ”de mântuială”, sancționate de liderul PSD din municipiul Suceava:

 

”De 16 ani de zile, Lungu Ioan și Harșovschi Lucian încearcă să impună în Suceava alte standarde decât în orașele civilizate, decente, frecventabile. În Suceava a fost introdusă “mântuiala” ca și standard. În afară de niște flori pe străzile principale cam totul este făcut “de mântuială”. Dacă s-ar edita un manual al lucrurilor făcute de mântuială în această țară, Suceava ar fi capul de afiș al tuturor capitolelor: infrastructură rutieră, parcări, transport public, urbanism, zone de agrement, încălzire centralizată, baze sportive, piste de biciclete, parcuri și zone verzi și mai ales siguranța pietonilor.

Siguranța pietonilor și a cetățenilor a fost tratată de mântuială în Suceava. Un exemplu mai nou, apărut după “modernizarea” Sucevei de către Lungu și locotenentul sau Harșovschi îl întâlnim chiar peste drum de Primărie, pe strada Mărășești. O tablă, pusă “de mântuială” cu fața spre carosabil nu spre trotuar, pe care scrie “Atenție! Cade tencuiala” este considerată că fiind suficientă pentru protejarea pietonilor. În Suceava este suficientă, în orașele civilizate se folosesc metode care să protejeze în mod real cetățenii.

Asta este Suceava lui Lungu și Harșovschi, un oraș nefrecventabil, în care nimeni nu se preocupă de siguranța cetățenilor, on oraș în care aproape totul este făcut de mântuială. Suceava arată bine pe paginile de pe rețelele de socializare ale lui Lungu și Harșovschi dar în realitate pare a fi un oraș de mântuială. Poate și din acest motiv Lungu și Harșovschi au ales să NU locuiască în Suceava.

Suceava va redeveni frecventabilă atunci când va fi administrată de către oameni care s-au născut în Suceava, au amintiri din copilărie din Suceava, au o educație solidă și care locuiesc în Suceava”, se arată în comunicatul de presă semnat de  Dan Cușnir, președintele  Organizației Municipale PSD Suceava, purtător al mesajului: “Totul pentru Suceava!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *