Dan Cușnir se retrage din funcția de președinte al organizației municipale PSD Suceava, lăsând locul lui Vasile Râmbu, viitor candidat la Primărie

Astăzi, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD, președintele organizației municipale Suceava a Partidului Social Democrat, Dan Ioan Cușnir a venit însoțit de Vasile Râmbu, fostul manager al Spitalului Județean, proaspăta achiziție a social – democraților suceveni. Dan Ioan Cușnir a declarat că se retrage din funcția de președinte al organizației municipale, tocmai pentru ca această funcție să fie preluată de Vasile Râmbu, cel care va fi candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Dan Ioan Cușnir a arătat că, sub conducerea lui Vasile Râmbu, Spitalul Județean Suceava a devenit etalon la nivel național. ”Ne dorim ca și orașul Suceava să aibă un parcurs similar cu cel al spitalului”, a declarat Cușnir care a mai spus că ”în cadrul Biroului Organizației Municipale îi voi ruga pe  colegii  mei din să îmi accepte demisia din onoranta funcție de preșdedinte pentru a se putea propune în Biroul Județean numirea lui Vasile Râmbu ca președinte interimar până când se vor organiza alegerile interne din PSD. Demisia mea este în favoarea domnului Vasile Rîmbu și este condiționată de numirea domnului Vasile Râmbu ca președinte interimar”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *