Dan Hoffman, fost șef la Pașapoarte, fost prim adjunct al ISU Suceava, a fost hirotonit preot la Mănăstirea Râșca (foto: Monitorul de Suceava)

Monitorul de Suceava anunță că de duminică, 9 februarie, colonelul în rezervă Dan Hoffman a devenit preot. El a fost hirotonit la Mănăstirea Râșca, slujba de hirotonuire fiind oficiată de un sobor de preoți în frunte cu ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Dan Hofman s-a pensionat în anul 2017 din funcția de prim adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava. Anterior, scrie Monitorul de Suceava, într-un articol semnat de Dana Humoreanu, el a activat la Poliţia de Frontieră din 1991 şi până în 1996, la Vicşani, iar din 1996 şi până în 2002 a activat la Siret. A condus Direcţia de Paşapoarte Suceava în perioada 2002-2009, apoi a fost pentru scurt timp prim-adjunct la Poliţia Judeţeană. Din 2010 a fost prim-adjunct, comandant şi din nou prim-adjunct la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.


Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-11/Fostul-adjunct-al-ISU-Suceava-colonelul-Dan-Hoffman-este-de-duminica-preot#ixzz6DiVSR2

Please follow and like us:

One thought on “Dan Hoffman, fost șef la Pașapoarte, fost prim adjunct al ISU Suceava, a fost hirotonit preot la Mănăstirea Râșca (foto: Monitorul de Suceava)

 • 13 februarie 2020 la 8:35
  Permalink

  Mi se rupe de voi eu sunt Himen zis și Pimen (oficial) fac ce vreau , primesc șpăgi!!! Iar tinerii care n-au bani să nu facă teologia, să se ducă la muncă în Italia sau Spania și apoi să vină cu banu și îi rezolv, păi ce voi vreți așa pe ochi frumoși, a și apropo nimeni nu verifică donațiile de la mine de la azil, eu așa am făcut jumătate din popimea (a nu se citi preoții, ei nu intră în aprecierile mele) din Suceava, ce parcă ar fi un mister asta. DNA să vină și să bea, că eu turnător și mason mă lupt cu toți, sunt pre corupt și știu prea multe ca lor să nu le fie frică de mine (inclusiv lu Dani îi e frică)!!!
  Hai să văd acum vreun popă (a nu se citi preot – eu îi urăsc pe ăștia cu credința și alte prostii) că protestează sau că ia atitudine, n-ai să vezi că-s oamenii mei.
  Hai gata cu scandalul că mă vad cu Teodosie Șpagoveanul (că la el face teologia și o curcă -a se citi fost șef la pașapoarte) să punem de-o treabă serioasă… săracilor, că nici pe el nimeni nu-l verifică, că de n-are rost… e fabrică de diplome acolo, că facultăți sunt oricum prea multe… și cum am zis, n-ai bani stai dracu acasă, nu te aventura la biserică…

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *