Dan Ioan Cușnir: problema locurilor de parcare în municipiul Suceava poate fi rezolvată prin construcția de parcări supraetajate. Dungile trase pe asfalt nu vor duce niciodată la modernizarea reală a Sucevei

Dan Ioan Cușnir, Președintele Organizației Municipale PSD Suceava a transmis un comunicat în care prezintă că actuala administrație municipală a fost incapabilă să sesizeze în timp util și să rezolve problema locurilor de parcare de reședința. Ioan Cușnir a precizat că susține proiectul parcărilor supraetajate, pe structură metalică și că a identificat 11 locații în Suceava care vor rezolva problema parcărilor de reședință.

Redăm comunicatul transmis:

”Zi de zi, ne lovim de incapacitatea cuplului toxic Lungu/Harșovschi de a asigura o administrare eficientă a Sucevei. Acești 2 indivizi cu un parcurs educațional îndoielnic și care NU locuiesc în Suceava, s-au dovedit incapabili ca prin viziune și reguli să asigure progresul și ordinea în Suceava. Viziunea generează progres, regulile generează ordine iar împreună, viziunea și regulile prin progres și ordine duc la dezvoltarea celor 2 piloni care modernizează un oraș: infrastructura și educația! Suceava se poate dezvolta  doar prin cei 2 piloni, infrastructură și educație, nu prin paginile înșelătoare de pe rețelele de socializare ale lui Lungu și ale prințișorului moștenitor Harșovschi.

În cei 16 ani de când conduc Suceava, Lungu și Harșovschi s-au dovedit impotenți din punct de vedere administrativ. Au fost incapabili să sesizeze în timp util și să rezolve problema locurilor de parcare de reședință. În Suceava anului 2020, din cauza absenței locurilor de parcare dar și a unui regulament de utilizare al parcărilor, din disperare, cetățenii recurg la diverse metode, primitive uneori, pentru a-și asigura un loc de parcare.

Proiectul pe care îl susțin de ceva vreme este cel al parcărilor supraetajate, pe structură metalică. Am identificat 11 locații în Suceava care vor rezolva problema parcărilor de reședință: 2 locații în cartierul G. Enescu, 2 în Obcini, 2 în Zamca, 1 în Areni, 1 în zona Centrală și 3 în Burdujeni. Ulterior se degrevează străduțele de mașinile parcate peste tot, se pot implementa sensuri unice în cartiere și se pot reface zonele cu spații verzi ocupate în prezent de mașini.

Dungile trase pe asfalt de Lungu și Harșovschi și pasivitatea la distrugerea spațiilor verzi pentru a inventa noi locuri de parcare, nu vor duce niciodată la modernizarea reală a Sucevei”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *