Daniel Munteanu, tânărul care a murit în accidentul de aseară de la Sala Sporturilor era elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Mesaj de condoleanțe din partea IJJ

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava a publicat un mesaj prin care  își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre.

Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani.

”În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii.

Dumnezeu să îl odihnească!”, au transmis reprezentanții IJJ Suceava.

Reamintim că la data de 02.09.2022, în jurul orei 21:40, Florin Mehedenciuc de 26 ani, din municipiul Rădăuți conducea autoturismul marca Audi, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre strada Traian Vuia către cartierul Burdujeni, iar în zona trecerii de pietoni situată la intersecția semaforizată cu strada Promenadei ( vis-a-vis de ”Sala Sporturilor”) a acroșat cu partea din față un pieton care traversa dinspre ”Sala Sporturilor către magazinul Denis”, care a fost identificat ulterior în persoana lui Daniel Munteanu, de 21 ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe pieton și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, însă în timpul transportului a fost constatat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, urmând ca după finalizarea cercetărilor și a vizualizării imaginilor surprinse de sistemele de monitorizare existente în zonă, să se stabilească cu exactitate dinamica producerii accidentului rutier, precum și gradul de vinovăție.

Please follow and like us:

One thought on “Daniel Munteanu, tânărul care a murit în accidentul de aseară de la Sala Sporturilor era elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Mesaj de condoleanțe din partea IJJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *