Mopan Suceava
Politica

Daniel Ungurian, candidat PNL pentru Consiliul Local Suceava: „Alături de Lucian Harșovschi care este cel mai potrivit pentru funcția de primar al Sucevei, mpă voi implica pentru a face tot ceea ce depinde de mine, pentru binele locuitorilor municipiului Suceava”

Daniel Ungurian, candidat PNL pentru Consiliul Local Suceava, a declarat, astăzi, că alături de Lucian Harșovschi în care are încredere deplină, fiind cel mai potrivit pentru funcția de primar al Sucevei, se va implica pentru a face tot ceea ce depinde de el, pentru binele locuitorilor municipiului Suceava

Suceveanul Daniel Ungurian este licențiat în filologie și în Drept.

„Sunt un om de cuvânt și apreciez oamenii de caracter. Suceava este orașul în care am trăit și vreau să trăiesc în continuare și locul unde mi-ar plăcea să trăiască și copiii mei, de aceea mă voi implica pentru a face tot ceea ce depinde de mine, pentru binele locuitorilor municipiului Suceava! Am încredere ca Lucian este cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pentru că are experiență în administrație, a demonstrat că este implicat și că este omul soluțiilor și cred cu tărie ca are determinarea necesară pentru a dezvolta orașul nostru, precum și a îmbunătăți calitatea vieții. Pe 9 iunie votăm Lucian Harșovschi și echipa!”

La rândul său, Lucian Harșovschi a declarat :„Îi mulțumesc lui Daniel pentru încrederea acordată. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *