De ce nu este eficient să numeri cărțile la Blackjack

Unul dintre primele lucruri pe care le găsești atunci când începi să cauți modalități de a paria cu un avantaj este numărarea cărților. Zeci de cărți și câteva filme au fost lansate, detaliind modul în care jucătorii de blackjack câștigă milioane de dolari numărând cărțile. Sună ca o modalitate grozavă de a paria în timp ce faci bani mulți. De fapt, numărarea cărților pare a fi o schemă de îmbogățire rapidă.

La fel ca majoritatea schemelor de îmbogățire rapidă, există ceva adevăr la mijloc, dar există și o mulțime de mituri. Dacă însă vrei cu adevărat să ai un avantaj, profită întotdeauna de Magic Jackpot Romania.

Cât de avantajos este să numeri cărțile?

Cei mai buni numărători de cărți pot schimba avantajul în favoarea lor cu până la 1%. Dacă poți folosi tehnica wonging, puteți împinge acest lucru mai sus, dar majoritatea cazinourilor au impus reguli stricte pentru a elimina wonging-ul.

Wonging înseamnă a număra un joc de blackjack fără a juca, iar apoi a te alătura jocului atunci când numărătoarea este în favoarea ta. Cazinourile folosesc regula „no mid shoe entry” pentru a elimina wonging-ul. Aceeași regulă elimină și avantajul de a juca în echipă.

Cei mai mulți numărători de cărți nu fac parte din nivelul de vârf al profesiei. Acest lucru este la fel ca în cazul oricărei alte profesii; doar câțiva sunt capabili să ajungă în vârf. Dar majoritatea numărătorilor de cărți reușesc să balanseze avantajul în favoarea lor undeva în jur de 0,5% cu suficientă practică și dedicare.

Blackjack-ul se joacă cu mai multe variante de reguli diferite, iar fiecare variantă schimbă avantajul casei. Unele reguli cresc avantajul cazinoului, în timp ce altele scad avantajul. Primul lucru pe care îl caută numărătorii de cărți este un joc cu reguli bune. Cu o combinație corectă de reguli, puteți începe cu un avantaj al casei de mai puțin de 0,5%.

Datorită modului în care funcționează numărarea cărților, poți face pariuri de diferite mărimi. Avantajul pe care ai putea să îi ai se bazează pe mărimea medie a pariului și este o estimare pe termen lung. Pentru a întoarce avantajul în favoarea ta, trebuie să ai o răspândire largă a pariurilor. Pariul de top trebuie să fie de opt până la 32 de ori mai mare decât pariul minim, ceea ce poate fi dificil de realizat în jocul live. Cu cât intervalul de miză este mai mare, cu atât mai mare este avantajul tău potențial.

Modificarea procedurilor cazinourilor

Cazinourile încearcă prin multe metode să împiedice numărătorii de cărți. Acestea fac modificări în permanență pentru a descuraja tehnica și adaugă permanent elemente de securitate.

Cazinourile oferă jocuri de blackjack cu reguli slabe, astfel încât avantajul casei este mai mare, iar cei care numără cărțile să muncească mai mult și să facă pariuri mai mari pentru a înclina avantajul în favoarea lor. Unele cazinouri apelează la aparate care amestecă constant cărțile, ceea ce face imposibilă numărarea.

De fiecare dată când jucătorii găsesc o nouă modalitate de a fenta cazinourile, acestea găsesc noi modalități de a-i ține pe numărători la distanță. Unii numărători de cărți încă mai fac bani, dar majoritatea nici nu se mai obosesc să aplice această tehnică.

Jocul sub atenta supraveghere a cazinoului

Am menționat deja acest lucru de câteva ori, dar cel mai important lucru pe care trebuie să îl poată face numărătorii de cărți, în afară de mecanica de numărare, este să nu se dea de gol. De îndată ce cazinourile te identifică ca fiind o amenințare în materie de numărare a cărților, fie îți interzic să joci, fie fac ca jocurile pe care le joci să fie imposibil de bătut.

Jucătorii de blackjack au folosit tot felul de camuflaje de-a lungul anilor, de la deghizări la jocul în echipă, până la sărituri constante de la masă și modificarea jocului lor.

Poți juca anumite mâini în moduri diferite pentru a face mai dificilă identificarea ta ca fiind un counter de către cazinouri, dar de fiecare dată când faci un joc care nu este cel mai bun, te costă o mică parte din profit.

Este aproape imposibil să fii un counter de cărți de succes pe termen lung, cu excepția cazului în care joci într-unul dintre puținele locuri care oferă o gamă largă de cazinouri. În afară de Las Vegas, puține locuri din lume oferă destule cazinouri apropiate între ele, în care să poți sări de la un cazinou la altul pentru a nu fi detectat.

Dimensiunea pariurilor și a câștigurilor

Atunci când joci blackjack pentru distracție, poți începe și te poți opri când vrei. Dacă nu este distractiv, poți juca altceva sau poți pleca acasă. Dar atunci când numeri cărțile trebuie să joci cât mai mult posibil atunci când găsești situații bune de numărare. Niciodată nu mai joci blackjack pentru distracție odată ce ai început să numeri. Blackjack-ul este acum meseria ta.

Unii jucători nu au nicio problemă în a-și câștiga existența la mesele de blackjack, dar mulți se simt rapid epuizați pentru că nu este distractiv. Ajung să urască blackjack-ul la fel de mult cum au urât orice slujbă pe care au avut-o vreodată. Mulți jucători de poker reușesc să facă bani jucând poker, dar când își dau seama că trebuie să cheltuiască sume imporante de bani, se opresc din joc. Este același lucru care se întâmplă cu mulți dintre cei care numără cărțile.

Concluzie

Acum e momentul ca tu să te întrebi câte ore pe săptămână trebuie să joci pentru a câștiga suficient astfel încât chiar să merite timpul petrecut în cazino. Dacă faci un calcul corect, vei observa cu siguranță că această tactică nu îți va aduce succes pe termen lung.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *