De la 1 martie 2019, taxă de 1 leu pentru papucii de unică folosință la Spitalul Județean Suceava. Lista noilor tarife propuse pentru serviciile medicale

În ședința Consiliului Județean Suceava, din data de 28 februarie 2019, vor fi supuse aprobării consilierilor județeni tarifele pentru servicii de diagnostic și tratament endovascular angiografic și a celor pentru procedurile care se efectuează în compartimentul radiologie intervențională din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Tot atunci, se va supune aprobării taxa pentru utilizarea papucilor de unică folosință de către vizitatori care va fi de 1 leu/pereche.

Taxele aprobate vor intra în vigoare începând cu data de 1 martie 2019.

Propunerile de tarife venite de la spitalul din Suceava au la bază faptul că finanțarea unității spitalicești județene se realizează din venituri proprii și din contractele cu Direcția de Sănătate Publică și Casa de Asigurări Suceava. În ceea ce privește utilizarea papucilor de unică folosință pentru vizitatori, aceasta se impune pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale în spital. Anexăm tarifele propuse pentru serviciile medicale:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *