De la Moș Nicolae, pentru dumneavoastră

O sărbătoare mai plină de bucurie precum aceasta, care este sărbătorită pe 6 decembrie stil nou de Biserica Ortodoxă Română, nu-și are corespondentul la sfârșit de an decât în sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos, celebrată pe 25 decembrie stil nou.
Moș Nicolae este mai sever, având pregătite, pe lângă daruri pentru copiii cuminți și nuielușe pentru copiii obraznici. Moș Crăciun este bunăvoința întruchipată. Oferă daruri tuturor copiilor, părinților de copii, bunicilor sau străbunicilor de copii, fără o ierarhie prestabilită.

Până când Moș Crăciun va intra în scenă trecând cu radiera sa omnipotentă peste mesajele alternative ale antemergătorului Moș Nicolae, noi, beneficiarii ofertelor celor doi mari Moși, avem la dispoziție câteva zile de meditație. Nuiaua lui Moș Nicolae a lovit cu adevărat și a făcut să se înroșească fundulețele neastâmpăraților români decizionali, îndeajuns de aspru, pentru ca să-i cumințească măcar de fațadă, pe final de an? Cadourile oferite de Moș Nicolae au fost binemeritate de alți români cu putere decizională? Marile magazine și-au îndeplinit target-ul la vânzări? Black Friday funcționează în continuare, până după revelion?

Daruri multe vă doresc, dragi cititori ai cotidianului online ”Suceava smartpress”. Au trecut șase luni, jumătate de an adică, de când această publicație electronică este funcțională, a intrat în smarturile dumneavoastră, în laptop-urile și în computerele dumneavoastră, vă aduce știri exacte dar și puncte de vedere rezonabile, cu libertate deplină la comentarii în limitele minimei decențe și cu dorința principală de a fi de folos.
Vă mulțumesc,
Neculai Roșca.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.