De luni, săptămâna viitoare, se reia circulația pe podul rutier de la Milișăuți

Luni, 17 decembrie 2018, va fi redeschis traficul rutier pe podul din orașul Milișăuți, de peste râul Suceava. Primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus, a declarat că are ”tot respectul pentru constructorii care au terminat lucrările cu două săptămâni înainte de termenul asumat prin contract.”
”Am colaborat cu constructorii într-o relație onestă. Ei au dus la bun sfârșit această lucrare înainte de termenul stabilit prin contract. Prin redeschiderea podului pentru râul Suceava de la Milișăuți va reintra în rutele naționale DN2 H, care face legătura directă prin Milișăuți către Rădăuți spre Putna. Să nu uităm că și orașul nostru este un punct important pe acest traseu. Ne bucurăm că lucrările la pod au fost terminate înainte de data stabilită prin contractul semnat și îi invităm pe toți cei care trec pe la noi prin oraș să se oprească pentru a gusta din produsele cu care ne-am făcut cunoscuți și, dacă vor place, să le recomande și altora”, a transmis primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus.
Pe de altă parte, primarul Laurus a transmis că reabilitarea rapidă a podului de pe DN2 H, care trece peste râul Suceava la intrarea în Milișăuți, nu s-ar fi realizat atât de repede dacă nu ar fi fost implicarea directă a prefectului județului, Mirela Adomnicăi. ”Doamna prefect Mirela Elena Adomnicăi ne-a fost de mare ajutor pentru reabilitarea podului. Îi mulțumim pentru că s-a implicat pentru a duce la bun sfârșit lucrarea care are ca finalitate redeschiderea traficului rutier pe DN2H prin orașul nostru”, a declarat primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *